Jag fick en fråga på instagram om tips på lunch man kan ha med till stranden och på picknicken. När man väljer bort gluten och spannmål försvinner en hel del lunchalternativ som är enkla att ta med
En perfekt kombo till frukost eller mellanmål - framförallt om du har bråttom iväg på morgonen, då kan du förbereda dessa dagen innan, lägga ner dem i en påse och sedan ta med dem i väskan när du ska iväg
Frukostmuffins är perfekta så tillvida att du kan blanda i det mesta i dem. Jag brukar alltid ha grunden 1 ägg + 1 dl havregryn och sedan tillsätter jag någon form av "vätska", fler olika frön, gryn eller mjölsorter och annat för att både sätta smak och ge näring
Ugnspannkaka är så gott, ändå gör jag det väldigt sällan. Den här gången gräddade jag pannkakan i två runda aluminiumformar så att det mera ser ut som en tårta och toppade med bär
En stående favorit hos oss alla. Kom bara ihåg att använda standardmjölk. . För en långpanna4½ dl vetemjöl9 dl mjölk (standardmjölk)5 ägg1 tsk salt2 nävar blåbär (eller så mycket du vill ha, jag använde frysta blåbär denna gången och det blev riktigt bra)