vego

vego

  • 7 Recept
Blomkålsfrittata med tomat- och kikärtstopping

Blomkålsfrittata med tomat- och kikärtstopping

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Frittata 300 gram potatis(ar) , 300-400 gram 0,5 st blomkål 1 st rödlök(ar) 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk olivolja 2 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak 5 st ägg 2 dl mjölk 1 msk grönsaksbuljong Topping 380 gram kikärtor , 1 förp 125 gram körsbärstomater 50 gram soltorkade tomater , 5 st 62,5 gram salladslök(ar) 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 kruka(or) persilja 0,5 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 1 tsk balsamvinäger , vit 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Tillbehör 200 gram gemsallad 1 msk olivolja 1 krm salt , efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal