Om du tröttnat på din vanliga variant av ugnsgratinerad falukorv kommer här en som hämtat sin inspiration från den klassiska italienska förrätten mozzarella caprese
Vi har tidigare bjudit på ett recept på den enklaste fiskgrytan och vi vet att den har fallit många i smaken och blivit väldigt uppskattad, vilket vi tycker är otroligt roligt
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i grova bitar. Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisning. 2. Chiligryta. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chili samt skölj och tärna paprika
God morgon vänner. Jag har märkt av en tydlig trend inom mat på sistonde. Det kanske ni också har gjort. Jag märker att det blir fler och fler köttprodukter med mindre kötthalt
Efter att ha lagat det här gratängen en gång är den redan en favorit här hemma. Kanske givet egentligen, för vad kan väl bli fel om man sammanför lax, spenat och parmesanost