Blanda ner citronsaften och smaka eventuellt av med mer salt om så behövs. Stek löken i smöret tills den tar lite färg, tillsätt kokosmjölk, sojasås och peppar
Jag har inga som helst problem med att improvisera inom andra kök, men när jag funderar i termer av att laga exempelvis något med thailändsk inspiration så tappar jag allt mitt självförtroende i köket
Skär grönsakerna i bitar, stek dem på medelvärme i olja och smör. Smaka av med pressad citron, ev. Låt koka ihop till såsen blivit krämig och grönsakerna mjuka
Vi använder oftast fläsk, lök, bambu, paprika och morot för Subuta men jag ordnade det lite. Ta ut stekt fläsk stycken ur stekpannan och rengör stekpannan med ett kök papper (Man kan bara använda en annan stekpanna också)
Servera med raggmunkarna och lingonsylt. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Varva grönsakerna i en ugnsform med olivolja. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.