Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Kvällens middag blev en riktig fullträff. Jag hade tinat upp kycklingfiléer utan någon direkt plan och när det var dags för middag googlade jag lite recept utan framgång
Plankstek är något bland det bästa jag vet. Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på två såser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Bild lånad från Matplatsen. seAlltså jag säger bara en sak. WOOOOOOOOW. Har sneglat länge på det här receptet, men tänkt 'Hur märkvärdigt gott kan det smaka
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
Regn, regn, regn nu är jag trött på detta och emellan skurarna så blåser det… usch. Har varit i växthuset och planterat lite, hann även med en tur till blomsterlandet
Min svägerska som är från Libanon lagade en gång en rätt som var fantastiskt god. Det var ris, lammfärs, en massa härliga kryddor och rostade pinjenötter
När jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om i höstas