Vänd ner fläskfilen och låt sjuda tills köttet är klart. Hallå alla mina bloggläsare. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Lägg i köttet och låt det koka under lock i fem minuter. 1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. 2. Ta bort fett och senor från fläskfilén och skär den i strimlor
Jag fortsätter att planera inför kommande husvagnshelger, nu inte med bak utan med kokkonsten. Denna gratäng är så himla lätt att göra och det behövs inte så många olika skålar om man inte vill, allt läggs liksom i den ugnssäkra formen direkt och sen in i den egna ugnen i husvagnen eller i ugnen i servicehuset
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Skär köttet i tjocka skivor och fikonen i bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Blanda ner crème fraiche, senap, dragon och honung i pannan