Värm vattnet till 37º. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma vattnet. Tillsätt olja och Pofiber och låt det stå och svälla i 10 minuter
Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt
Det börjar närma sig påsk. Och som vanligt brukar det bli ett och annat fikatillfälle då. Ville därför passa på att tipsa om några passande påskbakelser
Steg. 1. Klart. Mixa banan och russin. 2. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Sponsrat samarbete med Dr. Oetker. Få av er har väl missat att jag tycker om mazarinsmaken. Jag älskar att smaksätta bland annat mjuka kakor, muffins och småkakor med bittermandel som ger just smaken av mazarin - och då kör jag bittermandelarom från Dr
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Efter en härlig sportlovsvecka i Italien är jag hemma nu. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas