Ett saftigt, kryddigt och sött vörtbröd som blivit ett måste på julbordet. Det passar naturligtvis också bra som frukostbröd som ger jul- och adventskänsla mörka vintermorgnar
Vi hoppas att julhelgen varit upphov till enbart glädje och god mat hos er. Så juligt att vi på annandagen styrde våra steg mot Liseberg i julskrud och fick se en fantastisk isshow med majestätiska fyrverkerier som avslutning
En dryg vecka till julafton. Knappt så man kan fatta det men det innebär hög tid att göra Julsnapsen. Jag har ett helt underbart recept som numera är måste på julen, ingen riktig jul utan min julsnaps
Vädret kunde väl ha varit mer juligt att önska men samtidigt var det riktigt mysigt här inne i stugvärmen med tända ljus, varm glögg och adventspyssel när blåsten tog i och regnet slog mot fönsterna
Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Den blev mycket saftig och fin, perfekt till en kopp glögg i morgon eller till kaffet i julhelgen. Klicka på bilderna nedan så kommer du till några av mina tidigare julkakor