♥ Här kommer en av de godaste kycklingrätterna jag någonsin testat och dessutom hur enkel som helst. Marinerad Kycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. 1 kg kycklingfilé
Den här kycklingen åt vi förra lördagen när jag fortfarande var i kockartrim. Det fanns överbliven kokt potatis i kylen, och de fick bli sällskap till den ugnsbakade kycklingen i form av smakrika potatisplättar kryddade med ajvar relish - som för övrigt också fanns kvar från annan matlagning
Blanda alla övriga ingridienser (utom fetaost), krydda valfritt och häll över kycklingen. 4 kycklingfileér. Krydda & bryn kycklingen runtom så den får fin färg (Jag klippte den i småkuber ca 2*2 cm). 4 kycklingfileér
Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt. När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna
Lägg kycklingfiléerna i en ugnslåda. Servera med sallad 2 kycklingfiléer. Ugn. 225º. Blanda samman marinaden av olja, örtsalt, chicken & steak krydda, svartpeppar och timjan i en liten skål
Dom frysta kycklingfileerna läggs i marinaden i minst 6 timmar. ) 4 st kycklingfileer. Blanda soja, vitvinsvinäger, persilja och vitlök till en marinad
Vispa ihop allt utom osten och slå över kycklingen. 500-600 g kycklingfilé2 dl creme fraiche2 dl vispgrädde2 msk soya1 tsk sambal oelek1 msk tomatpuré½ tsk torkad rosmarinOstDela filéerna på längden i två delar och sen varje del en gång till på samma sätt. 500-600 g kycklingfilé
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
lax, kyckling, grillat kött mm. Idag blev det kycklingfilé i ugnen med ett täcke av bruschettakrydda. Jag börjar med att krydda kycklingen med salt och peppar och lägger kycklingfiléerna i grillpannan får att dom ska brynas lite grann, sedan blandar jag ihop bruschetta kryddan med vatten och olivolja och smetar den över fileérna
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Blanda samman allt utom kyckling. Salta och stek kycklingfiléerna i en panna. Servera med ugnspotatisen, en klick naturell yoghurt med hackad mynta är gott till kycklingen
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Dela kycklingen i lagom stora bitar. Strö över kyckling, bacon och grönsaker på smördegen. Ingredienser för 2-3 personerca 250-300 g kyckling, färdiggrillad5 cm purjolök, strimlad1 röd paprika, hackad1 pkt bacon5 dl riven smakrik ostSmördeg, kyld1 ägg till penslingSesamfröGör så härFräs bacon och låt rinna av på hushållspapper. ca 250-300 g kyckling, färdiggrillad
Rensa först bort skinnet och benen från kycklingen. Fördela kycklingen jämt över smördegsbitarna. Fördela även osten och lägg jämt över alla kycklingbitar