Jag testade snabba tisdagsfisken, fast jag valde lax istället för torsk. I Anne recept ska det vara vitfisk som torsk men jag valde lax istället eftersom Vincent enbart äter lax
Salta och peppra fisken. Servera fisken med oströran, grönsaker och kokt potatis. 300 g vit fiskfilé. Stek den i hälften av oljan i en stekpanna 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek
-det här är min nya fisk-favorit. Vit fisk. Skölj fisken och torka den på hushållspapper. För att sälja in rätten på en gång börjar jag med att berätta vad Karl sa efter första tuggan
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Fisk var det här. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay