Servera med sallad eller kokta grönsaker. Finfördela fisken och rör ner i smeten. Blanda risgrynsgröten med uppvispat ägg, salt, dill, vitpeppar och kajennpeppar
Tillsätt gräddfilen och smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över fisken. Strö över rensade räkor och servera med pressad potatis eller potatismos
Bred på tomatpurén på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna,salta och peppra. 4 filéer av vitfisk. Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter
Fiskmed asiatiska smaker är en fin kombo. Fisk à la Thai med wokade grönsaker4 portioner 500 g wokgrönsaker400 g torskfilé1 burk kokosmjölk1 lime, juice2 tsk sambal oelek1 msk koncentrerad fiskfond1 mangoSaltPeppar Till serveringNudlar Gör så härWoka grönsakerna i het pannaSalta och peppra grönsakernaSkärfisken i bitar och lägg dem över grönsakernaBlanda kokosmjölk med limejuice, sambal oelek och fondHäll såsen i pannan och låt puttra i 8-10 minuterTärna mangon och strö den över fisken Lax med Asian style. 500 g wokgrönsaker. 1 msk koncentrerad fiskfond
Salta och peppra fiskfiléerna och vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja
Lägg ned fisken och fänkål låt den sakta koka klar innan potatisen tillsätts. Låt koka ett par minuter, smaka av med salt, cayenne och red lätt med maizena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.