Fisk –och skaldjurslasagne med doft av saffran 1. Sätt ugnen på 225 gr, smörj en fyrkantig form. 2. Fräs fänkål, lök, pressad vitlök och spenat i lite olivolja Tasteline
Veckans vegetariska: Glutenfri rödbetspaj med lök och fetaost Blanda havregryn, majsmjöl, smält smör, rosmarin, créme fraiche och ett par nypor salt till en deg och tryck sedan ut i en smörad pajform Sandras matkrypin
Veckans vegetariska: Rotfruktspytt med halloumi och stekt ägg En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost Sandras matkrypin
Vegetarisk pastagratäng med broccoli, parmesan och mozzarella Vi försöker, som du kanske vet, äta vegetariskt en gång per vecka. Det är helt OK tycker min man, men han skulle nog gärna haft bacon till GinasKitchen