Fisk –och skaldjurslasagne med doft av saffran
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram skrubbskäddafilé , alt torskrygg, helst färsk
  • 200 gram räkor, skalade
  • 2 dl crème fraiche , saffran och tomat
  • 200 gram laxfilé , helst färsk
  • 1 citron(er)
  • 1 zucchini , tunna skivor
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 riven ost
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 st Schalottenlök (ar)
  • 100 gram bladspenat, färsk
  • 250 gram lasagneplattor , färska
  • 0.5 st fänkål , skivad
  • 3 dl vitt vin, torrt
  • 25 gram smör eller margarin
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 1 olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.