Igår gjorde jag gnocchi. Det var första gången som jag gjorde det, gnocchi är italienskt och kan göras på flera sätt men dem vi åt var gjorda av potatis
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Den här maträtten blev snabbt en favorit i Balbokmat-familjen. Enkel och väldigt god. Jag tycker bäst om majstortillas, men det funkar bra med vetetortillas också
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Jag gillar lasagner som går fort att göra, vilket innebär att det inte får vara för många steg innan det är dags att börja varva plattor och fyllning i ugnsformen
Vi försöker äta lite mer vegetariskt här hemma och med hjälp av Quorn och pr-bolaget Amazing Alice, så har jag fått chansen att laga denna snabblagade ovo-vegetariska färssås gjord på quorn färs