Malin Vesterback är kock, kreatör och författare till tre kokböcker. Som matinspiratör skapar Malin naturligt glutenfria recept som hela familjen kan tycka om.
Äntligen helg. Ni kanske redan har planerat helgens middagar. Om inte vill jag slå ett slag för detta recept som jag gjorde till Snellmans hemsida i höstas
Inlägget innehåller annonslänkar till min näthandel foodieliving. fi. Känner mig inspirerad igen. Hade en sån där härlig, avslappnad matlagningssession här hemma i köket igår kväll som jag längtat efter
Idag är det tydligen kladdkakans dag. Jag kände att jag absolut vill dela med mig av mitt recept på amerikansk kladdkaka (mud cake) som jag bakat i typ 10 år nu
Äntligen lördag. Jag ska unna mig lyxiga tilltugg ikväll efter en intensiv arbetsvecka. Här kommer tre av mina senaste favoriter, parmaskinkaknyten, caprese snittar och salamirullar
Jag får ofta frågan ”hur gör man marinad”. Mitt enkla svar är att du behöver en god olja, något salt, något sött, något syrligt och något smakrikt som exempelvis vitlök och örter