Tillsätt salt och peppar och ställ in formen iugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammansmed blomkål ochvitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Att laga all mat i en form är smidigtoch den sköter sigiprincip själv iugnen. Lägg i alla rotfrukter mm i en långpanna, häll på olja och krydda medtimjan, rosmarinochflingsalt
Tillsätt salt och peppar och ställ in formen iugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammansmed blomkål ochvitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Skär korven ibitaroch lägg iniugnen på rotsakerna. Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar mat som klarar sig själv iugnenoch såna här allt-i-ett-rätter är himlapraktiska
Beroende på hur tjock du gör limpanoch hur stora du gör rotsaksbitarna så kan de dock behöva gå liteolika länge iugnen, så ett tips är att när limpan är klar så kan du ta av den från formen och låta rotsakerna gå klart själva
Strimlarotsakernamedpotatisskalare eller tunt medkniv. Innehåller få ingredienser för att varje råvara ska komma fram och just därför är det extra viktigtmed god kvalité rakt igenom
Iniugnentill det liksom bubblar av osten. Biffen stekte jag med bara salt och peppar. En fredagstradition snart tror jag, biff av god kvalitémed något gott till
Medankycklingen stod iugnenoch blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssalladoch dukade. När jag kom hem från jobbet vispade jag ihop såsen, skar kycklingenibitarochtillagade den iugnen utan att först steka den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.