Sätt ugnen på 200 g. Blanda fraiche, philadelphiaost och ost. Bred botten på en gratängform med det. Fräs finhackad gul lök, strimlad paprika och vitlök i smör/olja
Ingredienser Portioner. ca 6 dl 1 avokado 200 g ananas 2 kiwi 10 cm gurka 5 msk vatten 70 g färsk spenat 2 cm riven ingefära 2 lime Topping pumpakärnor Lägg till i inköpslistan
Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Om man inte äter LCHF kost så skulle jag rekommendera att även ha i några strimlade soltorkade tomater i olja i gratängen och servera tillsammans med ris