1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkade tomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillen rinna av ordentligt och dela den i mindre bitar
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
God morgon. Hade ni en bra lucia igår (tror de flesta tjuvstartade fast det är på söndag egentligen). Tycker alltid det är så stämningsfullt att titta på Tim och Stellas luciafirande på skolan
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering