Skär sillen i lämpligt stora bitar och blanda sedan ner med övriga ingredienser. Häll upp allt i en skål eller burk och låt sillen stå kallt i något dygn så att smakerna binds samman
Tillsätt parmesanost, créme fraiche och majonnäs. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Garnera med fint hackade soltorkade tomater och basilikablad
Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Kycklinggryta medparmesan, soltorkade tomater & färsk spenat. Mer kanske att det tar lite tid, med först degen, som ska vila och sedan "kavlas" ut och göras till tagliatelle
2 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 0,5 dl riven parmesan eller grana padano. 12 potatisar, gärna delikatesspotatis som sparrispotatis med fint skal du kan koka utan att skala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.