Ikväll fick vi äntligen till en tjejmiddag då alla sex musketörer kunde, vilket var jätte trevligt. Svårt att hinna med och stri om allt bara på ett par timmar
En god kebabgryta som du snabbt slänger ihop. Praktiskt och enkelt att servera de dagar man är sugen på något riktigt gott utan att stå allt för länge i köket
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Hej på er,. Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
En god och ganska snabblagad rätt. Här kan man ju variera smaken på osten så det passar ens smaklökar. Glöm inte riven parmesan till servering, för umamins skull
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan
I lördags var det första gången på mycket länge som vi åt middag på tu man hand, underbart. Last saturday was the first time in a long time we had dinner for ourselves, wonderful
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst