Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott
Lägg ½ hönökaka som botten. Stek bacon, skivade champinjoner och strimlad purjolök i en stekpanna. Häll över creme fraiche och låt puttra en stund, smaka av med salt, peppar och en liten skvätt soja
Hallå. Hoppas att ni njuter av en härlig helg. Här regnar det och jag hamnade framför datorn. Ska göra fotoböcker från vår Afrikaresa har jag tänkt men tittar in till er först med ett tips på en riktig godiskaka
Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
. Fredag. Solen skiner, havet är härligt blått och det luktar kaffe i hela köket. Jag och Akilles har varit ute på vår tidiga morgonrunda och jag känner att det här, det kommer bli en bra dag
Himmelskt god och krämig havregrynskaka med kokostosca. Den blir saftig och god av havregrynen som först får svälla upp som en gröt innan de blandas i smeten
Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
Denna kaka är supergod nu till sommaren och passar bra att göra när man ska vara många. Kakan blir både saftig och knäckig, vilket enligt mig är en perfekt kombination