Alltså, jag måste börja med att erkänna att denna kaka blev något av ett misslyckande. Inte vad gäller smaken, den var hur god som helst, men utseendemässigt lär den inte vinna några priser *tsss* Ena halvan av kakan satt kvar i formen när jag skulle stjälpa upp den
Har ju helt glömt dela med mej av den här goda blåbärskakan som jag svängde ihop härom veckan. Kan ju passa såhär när frysen är full med blåbär (om man har tur)
Wienernougat råkar dessutom vara en av mammas julgodisfavoriter (hon har önskat sig en ask i julklapp så länge jag kan minnas) så i jul får vi åter se vilken som vinner smaktesterna - min hemlagade eller den köpta
Smält matfettet. Låt det svalna. Vispa ägg och socker ljust och poröst. Blanda mjöl och bakpulver. Tillsätt matfett, mjölblandningen och grädden till äggblandningen
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
Mina brownies med kola och chokladganache. Bakade dessa godingar i helgen, enkelt och så himla gott. Passade perfekt med vispgrädde och glass till som efterrätt
Nu har jag varit på kakträff igen. Förra kakträffen var vi hemma hos mig och då bjöd jag på en korgtårta fylld med prästkragar, den här gången skulle jag baka en småkaka
Vid barnkalas, och även vuxenkalas, är det väldigt vanligt att det finns minst en allergiker. Det kanske finns olika typer av allergier/överkänslighet på kalaset dessutom, vissa mot mjölk andra mot gluten
Idag är det ju våffeldagen och givetvis har vi ätit våfflor. Var sugen på en ny variant så jag gjorde en vanlig äggvåffelsmet som jag blandade med 50 g smält choklad
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Tänk dig rostad sötmandel, nougat, kanel och valhrona kakao, det är exakt vad dessa innehåller. Och gillar ni knapriga godis, så kan detta vara något för era smaklökar