Grekisk citron och vitlöksrostad potatis. Den här potatisen är så otroligt god. Man kan verkligen drömma sig bort till en liten grekisk taverna med blårutiga dukar när man äter den
"Whatever the problem - chocolate is the answer". Jag sitter fast i ett, vad som nu verkar vara, ändlöst virrvarv av skattefrågor mellan Italien och Sverige
1. Tillbehör. Koka upp vatten till pastan. 2. Korv bolognese. Skiva korven. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv och lök tillsammans med oregano och basilika ca 2 min
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
En nydelig tradisjonell skotsk dessert. (4 pers. )600 g bringebær2 ss melis5 dl kremfløte2 ss honning2 ss whisky100 g havregryn50 g sukker50 g hakkede hasselnøtter2 ss honning70 g smeltet smørBland havregryn, sukker, hasselnøtter, honning og smør
Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin. Skala vitlöksklyftorna och pressa vitlöken rakt ner i en liten skål