Ingredienser Portioner. 4 1/2 sats ungsrostad blomkål och broccoli (se länk i steg 1) 8 - ca 9 dl vatten 1 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 3/4 tsk salt 2 krm svartpeppar 75 g fetaost 2 dl rotfruktschips Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
/Boel Och GUD så god soppan blev. 1 liter buljong1 stor purjolök, eller 2 små5-6 potatisar0,5 - 1 dl Crème FraicheSalt & peppar efter smakEv en tsk sambal oelek (absolut inte nödvändigt, men ger lite studs)Koka potatis och purjolök i buljongen
Tillsätt ingefära och persilja och mixa soppan slät så att den får en fin grön färg. Ett recept ur en tidning från Allers som jag fick av min mamma i present
Börja med att skala och hacka morötter, fänkål och broccoli i mindre bitar. Skala och grovhacka löken. Stek lök, vitlök och sambal oelek i en stor gryta tills löken mjuknat
Soppa, en något bortglömd maträtt emellanåt i vårt avlånga land. Jag tycker soppa är en perfekt maträtt att ställa fram på middagsbordet då det förutom att vara värmande på kyliga dagar också är riktigt gott och något som kan varieras i all oändlighet
Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. För en matigare soppa, låt lite risnudlar koka med i slutet