Dela kycklingen i mindre bitar och bryn i smör. Lägg kycklingbitarna i en ugnsform. Blanda ihop creme fraiche, grädde, dijonsenap, skinka, ost och persilja och häll över kycklingen
Kyckling i brieostsås med curryråris. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon. 3små kycklingfiléer
Skär kyckling i tunna små skivor. Häll i olja i wokpanna och stek kycklingen och grönsakerna på ganska hög värme ett tag, sänk om maten börjar bli bränd
Lägg kycklingen i n liten ugnssäker form. Bred landningen över kycklingen. Mest intressant är att fyra kycklingfiléer då vägde ca 400 gram, och att de nu väger ca 700 gram. 4 kycklingfiléer, ca 400 gram. Stek i mitten av ugnen 20-25 minuter eller tills kycklingen har en temperatur på 82 grader. 4 kycklingfiléer, ca 400 gram 1 tsk salt
kan grilla kyckling i den, med spett å allt. Lägg i kycklingen och låt koka i ca en timme. ca 1 kg kycklinglår / klubbor med ben. Häll på ca 0,5 dl av spadet från kycklingen och låt koka in i salladen. ca 1 kg kycklinglår
Smörj en ugnssäker form och varva potatis, baconfräs, spenat, ost och kyckling. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 300 g kycklingkött, stekt eller grillat strimlat