Jag måste erkänna att jag faktiskt också tycker att pajerna blir godare utan pajkanten och dessutom går det mycket snabbare att göra iordning maträtten när man slipper knöla med pajskalet (jag i ett nötskal
Under tiden så lägger du tomatpurén, hela skalade vitlöksklyftor (blir så milda och goda, när de kokar länge), oregano, rosmarin och olja i en kastrull
Förbered under tiden tomatsåsen genom att koka upp den på spisen, tillsätt lite hackad färsk basilika, stevia (lite sötma framhäver tomatsmaken), salt, peppar och en nypa oregano
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet
Oj vad fort det blev mörkt i dag och jag hann inte gå på nån promenad. Vi har fortsatt med städandet av förråd och vi har även frostat av ena frysen för till veckan får vi griskött och även årets julskinka så då behöver vi inte en massa is som tar plats i frysen
Tillsätt finhackad lök och passerade/krosade tomater/tacosalsa. 1 dl passerade eller krossade tomater (alternativ är tacosalsa, men köp den som är Organic, den har inga tillsatser och finns att köpa på ICA)
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispa ihop de övriga ingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuter i 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen
Bryn färsen med krossad vitlöksklyfta, tomatpurén och tacokryddan i smör. Häll oströran överst på tacopajen och skär några körsbärstomater i halvor och placera ut på tacopajen och strö lite riven ost över allt
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Gjorde riktigt goda pannkakor till middag idag. Receptet hittade jag på bloggen Hur bra som helst och gjorde om det lite grann för att passa mig bättre
Den här pannkakan blev en favorit direkt för hela familjen. Originalreceptet finns här, men eftersom jag vill göra pannkakan i en stor ugnsform har jag förstorat receptet lite