Jag älskar räkor och jag älskar räkmackor. Men det måste vara handskalade räkor. Vi har alltid räkor med skal i frysen och lägger man ut dem på en dagstidning för att tina går det superfort (och tidningen samlar upp allt vatten som också tinar)
Härlig blandning som efter drygt 20 minuter i ugnen är en god middag. En intensiv helg med alldeles för lite bloggande är nu över och en ny arbetsvecka är här
17. jan. 2016. 15. 14. 1. Lchf Gulaschsoppa på Köttfärs. Strålande sol, och knistrande snö, visst är det vackert. Ett riktigt soppväder tyckte jag idag, så det fick bli en värmande gulaschsoppa som jag gjorde på köttfärs
Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Då passade det ju utmärkt att testa att göra en vitkålsgratäng till köttet som jag stekte och passade även också på att använda upp bearnaisesåsen som blev över från lördagens middag
instagram 100kitchenstories. Tanken bakom namnet "100 Kitchen Stories" grundar sig bland annat på min egen ställning till hälsa och kost, som säger att jag aldrig kommer utesluta något från den
Jag älskar sparris, och nu är det verkligen läge att ta ut svängarna. Den svenska sparrisen - som är lite försenad p g a den sena våren - har precis börjat dyka upp i butiksdiskarna, och är aldrig så fin som just nu och de kommande veckorna