Lottes Soppa

Lottes Soppa

  • 18 Recept
Cowboysoppa

Cowboysoppa

jag brukar dubbla mängden soppa =) annars räcker den inte. För tjockare konsistens på soppan, ta mindre mängd mjölk
Rödbetssoppa med fetaoströra

Rödbetssoppa med fetaoströra

Smaksätt med resten av citronskalet och -saften och servera i soppan. Rör om då och då och låt soppan koka, ca 20 min
Rödbetssoppa med ädelostcreme

Rödbetssoppa med ädelostcreme

Servera soppan med ädelostcrème och bröd. Soppan. Lägg ner dem i soppan och låt den koka ytterligare 10-15 min tills alla rotfrukter är mjuka
Morotssoppa

Morotssoppa

Det var just där som vi bjöds på denna härliga soppa, serverad som förrätt. Lime- & rosmarinkryddad morotssoppa med frasig croissant
Köttfärssoppa

Köttfärssoppa

Soppan är väldigt enkel att göra och smakar oerhört gott. Den här soppan innehåller ungefär 250 kcal/portion (25g protein, 16g kolhydrater och 9g fett)
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Exempelvis gjorde jag den här champinjonsoppan häromdagen. Mixa sedan soppan tills slät. Servera soppan och toppa med de stekta svamparna
Fisksoppa

Fisksoppa

Denna goda och krämiga soppa blev det idag. Servera den goda soppan med kräftstjärtar, aioli och gott bröd
Morotssoppa med chorizoströssel

Morotssoppa med chorizoströssel

Och återinföra soppa som ett stående inslag i veckomatsedeln. Vi lagar sällan soppa under sommaren, möjligen någon enstaka omgång med ängamat men nu på hösten smakar det gott med en krämig, värmande soppa
Ängamat – ljuvlig grönsakssoppa

Ängamat – ljuvlig grönsakssoppa

Boken har en massa godsaker med allt från vanliga pannkakor och korv stroganoff till roliga ”nyupptäckter” som t ex renskavsgryta och denna ljuvliga milda grönsakssoppan – ängamat
En enkel soppa

En enkel soppa

Jag tillhör dem som äter soppa året runt. Den här soppan blev till när jag hade ett par gamla grönsaker i kylen och behövde rensa skafferiet
Kyckling bacon soppa

Kyckling bacon soppa

Mixa sedan soppan med en handmixer till en len och fin soppa. Toppa soppan med lite extra stekt bacon och lite persilja så ser det extra proffsigt och gott ut