Paj

Paj

  • 16 Recept
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

500 g rabarber 150 g smör 2 dl havregryn, glutenfria 2 dl glutenfri mjölmix 2 dl rörsocker 0,5 tsk bakpulver 1 tsk flingsalt 0,5 dl vispgrädde 0,5 dl sirap
Rabarberpaj

Rabarberpaj

Vi bjöd några vänner på fika och jag bakade en rabarberpaj. Rabarber så det täcker botten av pajformen
Roys rabarberkaka med toscatäcke

Roys rabarberkaka med toscatäcke

Mandelkaka150 g smör 60 g vetemjöl [1 dl] 60 g mandelmjöl [1 1/2 dl] 180 g florsocker [3 dl] 150 g äggvita [5 ägg] 10 g vaniljsocker [1 msk] 2 g salt [1/2 tsk] 3-4 stjälkar rabarber malen kardemumma rörsocker
Plommonmarmelad med vanilj

Plommonmarmelad med vanilj

Vid en inventering av kylskåpets fruktinnehåll så hittade jag 8 fina plommon. Eftersom ingen verkade intresserad av att äta upp dem så fick det bli marmelad av dem
Plommonpaj

Plommonpaj

Pajdeg. Bred plommonmarmelad på pajskalet. Vispa samman crème fraiche, ägg, socker, vaniljsocker och kanel och häll i pajskalet