Gör så här. Skala och koka potatisen. Häll av vattnet och pressa potatisen genom en purépress. Blanda med ägg, crème fraiche, grädde, mjöl, salt och socker
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Chiajordgubbsylt. Tina jordgubbarna och rör ihop med chiafröna. Mosa lätt och låt stå i en halvtimma tills chiafröna har gett jordgubbsylten en tjockare konsistens
Hittade denna recept på matplatsen och tänkte varför inte testa den. Dock gjorde jag om receptet lite. La vanlig lök istället och minskade på vattnet och buljong och la mera grädde och creme fraiche
Igår var det 50-årsfest för Davids faster och det var riktigt bra drag. Vi åt jättegod mat som tyvärr inte fångades på bild men det var marockanskt buffé med olika röror och tangine