Mixa ett par minuter tills du får en helt slät och krämig mjölk. smaken tills du är nöjd. Lägg cashewnötterna i en mixer tillsammans med 2,5 dl vatten, agavesirap och vaniljfrön. Häll upp i en skål eller en burk och låt stå i minst 30 minuter i kylskåp tills chiafröna har bildat en pudding av vaniljmjölken. Hitta fler goda och nyttiga recept på 1 dl Cashewnötter Naturella
Jag åt min som frukost men den passar lika bra till mellanmål. Jag gör inte så ofta chiapudding utan använder mina chiafrön till att strö över gröten/yoghurten men den här var helt grymt god
Jag har idag varit och tränat lite crossfit, härligt gott trött men ändå mycket engeri till annat. Det är alltid kul att testa lite annorlunda "nyttiga" varinanter på mellanmål eller frukost
En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. Jag använder mig av Helhetshälsas Psylliumfröskal som är ekologisk och helt utan tillsatser
Det är vanligt att man äter mackor eller flingor tillfrukost eller om man är som mig äter man både mackor och flingor vid samma tillfälle, men jag valde att byta ut halva min frukost mot färska frukt, bär och grönsaker
Jag är en människa som inte gillar att hamna i för tråkiga vanor, så nya frukostar varje dag. Det enda som är samma och som MÅSTE finnas på frukosten är kaffet
Omelett 1 port2-3 äggen näve färsk spenat (funkar med fryst med)20-30 g fetaostsalt o pepparsmör/kokosfettFräs på spenaten i pannan med smör (jag tog ca
Mixa ingredienserna till hallonsåsen och jordnötssåsen var för sig. Testade på att göra en bananasplit som Johanna gjort ett antal gånger (här) (här) (här) (här), fast med andra och nya smaker
Jag är otroligt morgontrött vilket ofta har gjort att jag har hoppat över frukosten och skyndat iväg till jobbet istället, men nu försöker jag skapa lite bra vanor och har hittat en frukost som passar mig bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.