Det finns mängder av olika recept på hur man startar en surdeg. Jag har valt att dela med mig av ett receptet som jag själv testat och tycker fungerar bra
Det är dessutom många som frågat mig om det här med surdegsbakning & det är jätteroligt. Då tar man helst ut den ett dygn/par timmar innan bakningen & späder med vatten & mjöl så att den är tjock som en våffelsmet
Dulce de leche-fondant serverad med glass och färska hallon. Sommaren börjar så sakteliga ta form, de gröna prunkande parkerna och trädgårdarna, och för att inte tala om det ljuvliga syrenträdet som står här utanför och ger ifrån sig den mest underbara doft
Bakskola del 1. Chokladganache. Som jag tidigare nämnt så kommer jag ha en liten bakskola i 4 delar här på bloggen i samarbete med Kenwood och deras Kenwood Chef Sense XL
Jag är väldigt förtjust i varma mackor och får starka barndomsminnen av formfranska med banan, ketchup och ost som gräddats frasiga i ugnen och åts med stora glas mjölk till
Geisha maränger. 2016-04-29, 19. 27. Som vanligt hittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på lite olika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geisha maränger
Ibland har man en hel drös med äggvitor över i kylen. Det går visserligen att frysa dem, men jag har redan ett gäng i frysen så då fick det bli lite sega maränger istället
Hallå. Tillhör du de som älskar taccos. Är det en klassisker hemma varje vecka. Här kommer ett toppenrecept på hemgjorda tortillabröd – supergott till tacos, pulled pork eller något annat smaskigt