Jag är KÄR i kringlor och kan inte tänka mig något mera sommrigt än kringlor o flädersaft på en filt vid en vägkant, någonstans påväg från loppmarknad eller annat trevligt sommarnöje
Jag gör aldrig mina rågisar likadant två gånger, utan brukar ta fram litersmåttet och fylla upp 7 dl ljust, 8 dl grovt med vad skafferiet har att erbjuda
En havrekaka som är alldeles seg och frasig har vi här och dessutom laktosfri. trodde jag (. ). Kom på innan jag skulle servera dessa att jag visst använt vanlig grädde i…hahaha
Ja ni, det är inte alldeles lätt att få till riktigt fina, glutenfria lussekatter. Förra årets försök slutade i något som mest kunde rekommenderas till självförsvar
Orkade verkligen inte göra middag denna dag, så kom jag på det scones. Jag gjorde lite grövre scones så att de känns lite nyttigare i alla fall och ingen marmelad på förrän man ätit en med något vettigt pålägg
Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Gårdagens lunch bjuder jag på idag. God, dnabblagad och fräsch. 2 port1 kg oskalade räkor1 rödlök2 vitlöksklyftor2 avocado0,5 dl olivolja1 msk vit balsamvinägersalt och pepparnästan 1 påse blandade salladsbladSkala räkorna