) Inte så dumt heller att äta dem med lite senap, som man lär göra "over there", där dessa - ursprungligen tyska - små bakverk blivit så rysligt populära
Låt vattnet koka upp och vispa ner samtliga ingredienser så att det blir som en välling. Till konsistensen är den lite mer som välling, fast med lite krispig känsla tack vare hela linfrön och sojaflingor
Alltså enbotten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blir det en riktig hit… eller snarare en homerun
Låt vattnet koka upp och vispa ner samtliga ingredienser så att det blir som en välling. Till konsistensen är den lite mer som välling, fast med lite krispig känsla tack vare hela linfrön och sojaflingor
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå enegen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Då kan det kanske behövas lite nya idéer till smarriga recept, omväxling förnöjer sägs det ju och växlar ni om till detta receptet så blir det snabblagat, enkelt och gott
När man använder lättmjölk får man tänka på att pajenblir något rinnigare än med gräddmjölk, men får den bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.