Idag är det måndag och på måndagar brukar det ofta bli pasta för att dem flesta måndagarna hemma hos oss är varje sekund räknad och många gånger behöver middagen vara lagad i förväg så att alla kan äta när just dem kommer hem
40DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har haft förmånen att vara UF (Ung Företagsamhet) rådgivare till ett gäng entreprenöriella tjejer här under vintern
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
Så jag förkokte mina pastaplattor ½-1 minut innan jag fyllde dem och då gick de att rulla så fint. Jag har en vegetarisk rätt som är återkommande hemma hos oss fast i olika skepnad
Jag gillar lasagner som går fort att göra, vilket innebär att det inte får vara för många steg innan det är dags att börja varva plattor och fyllning i ugnsformen