Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Put the flour into a large mixing bowl. Make a well in the middle, and add two tablespoons of the oil to it, along with the yogurt, yeast, sugar, salt and baking powder
Det här är en traditionell frukostpålägg som brukar tillagas i Mellanöstern. Den består utav vispgrädde och majsstärkelse, i vissa länder använder man sig även utav mjölk och vispgrädde men jag föredrar receptet som min mamma brukade göra för mig när jag var liten
Vid servering, doppa en matsked i varmvatten. Skala potatisen och tärna i 1 cm stora kuber. Råstek potatisen i hälften av oljan och smöret i en stekpanna
God morgon. Tänkte bjuda er på en riktigt god kycklingrätt innan jag sätter fart. Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad
Du kan blanda kryddörter i en deg när du bakar scones eller vitt matbröd. 2 msk vinäger5 msk matolja2 msk vatten½ tsk salt2 krm vit- eller svartpeppar1 msk riven rå lök, gärna rödlök½ grön gurka, ca 200 g4 msk klippt kryddgrönt,t ex dill, persilja, dragon,basilika, körvel eller myntaTill 2 portioner. Vill du göra en lunchsallad, som är matigare, kan du blanda 100 g kokt eller rökt skinka med potatisen
Fyll på med oliver, tomat och rucola och sväng ihop med en läcker dressing. Dela tomaterna. Skala och skiva löken tunt och lägg det i bunken tillsammans med rucola, oliver, soltorkad tomat och basilika, men blanda inte ännu