Fredag och solen skiner utanför fönstret. Kan det bli bättre. Vad blir det för mat till fredagsmyset då. Själv är jag väldigt sugen på den här tacopizzan
Söta minipajer fyllda med blåbär, ljuvliga att servera till fikat med glass eller vaniljsås. Om du vill slänga ihop dessa på alltid så kan du köpa en rulle färdig pajdeg, trycka ut små rundlar och fylla degen
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjuka pepparkakan jag någonsin gjort. Tidigare har jag alltid tyckt att de blivit helt okej men inte riktigt så saftig som jag önskat men så äntligen förra året fick jag till den ordentligt
Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga in din egna sill. Grunden till inlagd sill är en lag kokt på ättika, socker och vatten
Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt. Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple
Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten