Nu äter jag inte bröd längre och jag klarar mig väldigt bra utan. Men ibland rinner snålvattnet när jag går in i en livsmedelsbutik och det luktar nygräddat bröd
Låt brödet ligga insvept i bakduk till dagen därpå innan du skär upp det i skivor. Använd en stektermometer för att vara säker på att brödet är klart, ca 98°C. Låt brödet ligga kvar i 5-10 min innan det stjälps upp ur formen
Härliga soliga fredag. Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Tekakor är gott som variation till allt surdegsbröd vi äter till frukost och lunch. Genom att byta ut en del av vetemjölet mot fullkornsdinkel blir brödet lite nyttigare och lite mer mättande
Idag blev det soppa till lunch. Tänkte först att vi bara skulle ha en smörgås till soppan, men så kom jag på andra tankar och rörde snabbt ihop en matmuffinssmet