Receptet är baserat på bovetemjöl som är naturligt glutenfritt, milt för magen och är basiskt. Skiva upp bovetebrödet, frys in och tina direkt i brödrosten
Helt enkelt oootroligt god. Otroligt bl. a. för att den här ljuvliga, lyxiga tårtan både är vegan och glutenfri… Men också för att den faktiskt också är bakad utan vitt socker men ändå är lagom söt och dekadent
Jag ville dela med mig av ett av recepten som jag har tagit fram speciellt för Saskia’s (Rabarber Healthy Living – Detox and Nutrition) 10-dagars-Höst-detox-program
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.