Vispat smör med persilja, citron och vitlök Vispat smör med persilja, citron och vitlök. 150 g rumsvarmt smör. 1 kruka persilja (finhackas). 1 msk färskpressad citronsaft Mat
Dillsmör med vitlök Rör smöret smidigt och blanda i dill, pressad vitlök och citronskal. Smaka av med salt och peppar, och lägg upp i en skål Hemmets Journal
Klassisk rödbetssallad Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 burk(ar) rödbetor , inlagda 2 st äpplen , röda 1 st gul lök(ar) 1 dl majonnäs , köpt eller hemlagad 1 msk fransk senap 1 dl crème fraiche , lätt 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet www.tasteline.com
Krämig brysselkålssallad med stora vita bönor, tomat och purjolök Ett kallt tillbehör som är värd sin plats på vilket buffébord som helst. Fyra dagar på landet och en grillfest senare, tillbaka i bloggosfären Två små kök
Potatissallad med örter och kapris Fotot. Theres Lundén. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg Farbror gröns recept
Friterade lökringar Vi gjorde friterade lökringar för någon helg sedan. Det blir ju bara sååå himla gott. Mums. Till det åt vi en supergod toast Smaskelismaskens