Skär torsken i en ugnssäker form. Skär torsken i en ugnssäker form. 1 torskryggfilé/person eller torskblock 200 g räkost2 dl creme fraiche1 morot, grovt riven200 g crabstick (kan bytas ut mot räkor, kräftstjärtar eller krabba), skuren i småbitar1 citron, rivet skalsalt och pepparräkorcitronpotatismos till 4 personerKoka potatis och gör potatismosmos. 1 torskryggfilé
Skär torsken i ganska stora bitar. Kokt torsk i dillsås 3-4 port. 1 pkt torsk 400g. 1 pkt torsk. Hej på er. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Ta upp torsken och sila fonden till såsen. Lägg torskryggarna i mitten av en eldfast form. 4 st torskryggar (500 g). Salta och peppra torsken och lägg torsken i fonden och låt brässera 3 min. 4 st torskryggar
I affären hittade jag en fin bit torskrygg som inhandlades (MSC förstås) som sedan kompletterades med lite svamp, jägarbacon (Scan) lite färska rödbetor och färskpotatis
I orginalreceptet skulle det vara torskrygg, vilket säkert hade varit ännu godare, en riktig festmåltid, men nu är det vardag och då körde jag med torskpaket
)Torskrygg med parmesan-potatispuré, soltorkade tomater, sparristoppar och baconströssel. 2 pers2 torskryggfiléersalt och pepparsmör att steka i5-6 potatisar25 g. 2 torskryggfiléersalt och pepparsmör att steka i5-6 potatisar
Har fått färsk torsk nu två veckor på raken och snart kommer makrillen. I kväll lagade jag en god torskgratäng med smak av färsk dill, gräslök och massa annat gott