1 kg benfri karré eller annat benfritt fläskkött 2-3 st (ca 250 g) gula lökar ca 300 g champinjoner 2 st buljongtärning grönsaks, kött eller svamp 3 dl vatten 4 dl mjölk 1. 1 kg benfri karré eller annat benfritt fläskkött. 2 st buljongtärning grönsaks, kött eller svamp 3 dl vatten 4 dl mjölk
Bryn köttet i omgångar i smör-&rapsolja i en stekpanna och lägg över i en gryta. Putsa och skär köttet i kuber, ca 2x2 cm. Lägg ner morot och purjolök och sjud ytterligare 15 minuter eller tills köttet är mört. 600 g benfritt nötkött. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 gula lökar 2 morötter ½ purjolök 1 tsk salt 10 kryddpepparkorn 5 vitpepparkorn 1 lagerblad 5 dl vatten 2 msk vetemjöl ev 2 dl Arla Köket® matyoghurt
Lägg åt sidan och bryn köttet i omgångar. Hacka löken och lägg över löken samt köttet i en stekgryta. Känns efter att köttet är så mört som du önskar innan du har i crème fraichen