Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnen en stund och sen serverar man den välsmakade och saftiga kyckligen tillsammans med en otroligt krämig pasta med örtsmak
En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Denna gång var det istället kyckling som fick samma smaker. Bryn kycklingen runt om. Kyckling i pepprig sås, 4 pers. 500 g kycklingfilé, eventuellt delad i mindre bitar1 gul lök, hackad3 dl vispgrädde2 vitlöksklyftor, rivna/pressade½ salt½ tsk hel svartpeppar½ tsk hel vitpeppar½ tsk hel grönpeppar½ tsk hel rosépeppar150 g champinjoner150 g sockerärtor2 paprikor, i bitarMortla alla fyra pepparsorterna tillsammans med saltet, så de blir ganska grovt mortlade. 500 g kycklingfilé
Bryn kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. När såsen kokat upp häll den över kycklingfiléerna och ställ in ugnsformen i 225 grader varm ugn ca 25-30 min. 4 kycklingfiléer