Lägg lök och tomater på båda sidor om kycklingen. Blanda ost och grädde och häll det över kycklingen. 4 kycklingfileér 4 persca 10 cm purjolök1 gul lök5-6 soltorkade tomater i olja200 g grovriven parmesanost3 dl gräddesalt, pepparDela kycklingfileérna på längden. 4 kycklingfileér 4 pers
1 grillad kyckling (eller stek kyckling, jag hade rester av grillad kyckling i frysen). 1 grillad kyckling (eller stek kyckling, jag hade rester av grillad kyckling i frysen)
K. y. c. k. l. i. n. g. f. ä. r. s. ,. å. o. e. ö. p. a. 1. /. 2. h. v. è. m. -. t. b. (. d. ). O. 3. j. 4. G. H. T. u. R. F. S. 5. 9. 0. A. L. t c. d l
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Skiva citronen och lägg skivorna ovanpå kycklingen. Rör ihop rumsvarmt smör, persilja, citronskal och sambal oelek och servera till kycklingpannan
Rör ihop ingredienserna till marinaden och häll blandningen över kycklingfiléerna. Ta fram kycklingfileerna i rumstemperatur en halvtimme före tillredning