500 g kycklingfärs olivolja till stekning 150 g arrabbiatasås på burk 400 g krossade tomater ½ dl ketchup 3 dl creme fraiche ½ dl vatten 250 g färska lasagneplattor 125 g mozzarellaost pinjenötter ½ kruka basilika salt & peppar Servera med en sallad av. - Läs hela inlägget här 500 g kycklingfärs
Dagens middag blev en god pastagratängmed saker som behövde ätas upp. Jag älskar när jag lyckas göra goda spontanmiddagar av mat som annars riskerar att slängas
Smaka av med salt och peppar. Toppa sedan med röran och avsluta med att lägga över lite riven ost. Sätt ugnen på 200 grader Skär ner blomkålen i mindre bitar och koka de i lättsaltat vatten, koka i bara några minuter tills de börjar att mjukna
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
TO DIE FOR pastagratängmedkyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.