Ett mycket gott glutenfritt filmjölksbröd med bovete, lingon och linfrön. Det går snabbt och lätt att baka och håller sig mjukt och saftigt i flera dagar
I sommar på trädgårdscafeet fick vi en hel del frågor efter sockerfritt. Det fick mig att lägga pannan i veck och fundera på vad i all världen man bakar som är gott utan socker
Det har hunnit gå ett par dagar sedan ni såg bilden på Facebook och Instagram på tårtan/desserten jag bjöd på när vi hade släkten på middag, men här får ni till slut receptet
Min kinkiga mage krävde (Ernsts) Ullas hallon- o rabarberpaj från Sommar med Ernst efter lunch så snodde ihop en sats glutenfri med mandelmjöl och fiberhusk
Jag ligger lite efter i lussebullebakandet på grund av en herrans massa recepttestande för att få fram ett riktigt bra recept, så lucia till ära bjuder jag på en hederlig ”Hur bra som helst pizza”
Min pizza ä helt klart en sådan grej som jag slänger ihop när inspirationen tryter men jag är sugen på något gott och enkelt som dessutom ger några matlådor