En rätt som passar både för fest och en vanlig söndagmiddag. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Hej på er. Här går veckorna alldeles för fort. Vi är just nu inne på sista semesterveckan så efter helgen börjar allvaret om igen, men det känns riktigt okej för min del i alla fall
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Idag hade jag ingen som helst aning om vad vi skulle äta till middag. Tog en sväng till ICA innan Wiktors innebandymatch och väl där bestämde jag mig för att det fick bli inbakad fläskfilé
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås