Strimla kycklingfiléerna i bitar. Häll tillbaka kycklingen. 500 g kycklingfilé. Stek så de får färg. Ta upp dem ur stekpannan och stek baconet som är skurit i bitar
Som vanligt när vi jobbar med kyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Bryn kycklingbitarna, salta och peppra. Tillsätt kycklingen. Skär kycklinginnerfiléerna i 2-3 cm bitar. Servera med ananas i bitar, kokos och rostade solroskärnor 700 g kycklinginnerfilé
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Skär kycklingfiléen i avlånga bitar och marinera den under tiden du förbereder grönsakerna. Trä upp kycklingen på spetten och stek dem i lite olja så att de får fin färg runt om
Skär kycklingen i bitar och stek i olja. 400 g kycklingfilé. Häll tillbaka kycklingen i pannan och häll ner en 1/2 flaska av såsen. 4 port 400 g kycklingfilé
Skär kycklingen i mindre bitar och låt den steka med baconen. När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget