Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Hej finisar. Nu kommer jag världens bästa söndagskäk. Alltså detta var typ bland de godaste jag ätit. iallafall på väldigt länge Aubergine lassange, och jag kommer göra detta snart igen
Spenat är något jag alltid tyckt om, till och med när jag liten. Men inte riktigt all spenat gick hem. Det var skillnad på smaken och det som gjorde den stora skillnaden var faktiskt socker
Ugn 200°. Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar. Bryn dem i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
23 Mars 2016. Kyckling,. påsk. Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad. Lite mer mat till buffén. Färdiglagad men varm kyckling, som man häller en marinad över
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Sätt ugnen på 200 grader. Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor. Lägg upp dem i grupper på en plåt eller i separata skålar och ställ åt sidan tills vidare