En väldigt mumsig grönsakspaté i tre färger, som stått på vårt julbord så länge jag kan minnas med sin symfoni av grönsakssmak och med en god dragonsås till
Grönsakspaté är färggrann och glad förrätt som passar även de inbjudna vegetarianerna. Det skulle gå utmärkt att servera den som en fristående rätt tillsammans med ett gott brytbröd, men den excellerar som en uppiggande förrätt, eller varför inte som en grann färgklick i buffén
Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 kg kålrötter 6 st Potatisar (medelstora) 3 st Morötter 1 l vatten 3 msk konc grönsaksfond salt Malen vitpeppar 1 msk smör
Vi älskar grönsaksbiffar här hemma. HÄR. hittar du recept på några av våra favoriter. Det är så gott att servera grönsaksbiffar med sallad, couscous eller som vi gjorde här med friterade potatisklyftor, waldorfsallad och ajvar